شخصیت حضرت علی (ع)


بخشی از مقدمه مولف (عقاد ، نویسنده مصری) :
مرد متتبع در تاریخ ، در مطالعه ی ترجمه ی حال آن فداییان بزرگ ، جمعی را به نظر می آورد که جلال و وقار و ابهت پیری، آنان را احاطه نموده و شمشیرهای بیرحم دشمنان آنها را از دم خود گذرانیده و یا جوانانی را میبیند که در بحبوبه ی جوانی و شادابی عمر، بین آنها و زندگانی و حتی گاهی بین آنها و توشه و آب موانعی ایجاد کرده اند ، در حالتیکه آنها در ساحل آرزو تشنه و در اطراف سفره ی طبیعت منتظر گرفتن سهم خود از نعمتهای زندگی بودند .
صدماتی که به این سلسله ی جلیله رسید ، بقدری زیاد بود که اگر ظواهر طبیعت با خون آن فداییان عالم اسلام رنگین میگردید ، به هیچ وجه بعید و شگفت آور نبود.
درباره این صدمات تحمل ناپذیر، شاعر و فیلسوف عرب ابوالعلای معری که احتمال تمایل به طریقه تشیع در او نمی رود و بلکه در مسلمان بودن او تردید کرده اند ، از روی تاثر چنین گفته است :

و علی الافق من دماالشهید ین علی و نجله شاهدان
فهما فی اواخر اللیل فجرا ن و فی اولیاته شفقان

دسته بندی: 🔺دیجیتال فایل های الکترونیکی » ... pdf (رمان،شعر،داستان)

تعداد مشاهده: 64 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .pdf

تعداد صفحات: 268

حجم فایل:0 کیلوبایت

 قیمت : 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل